yangın kapısı Seçenekler

Wiki Article

Hassaten, ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, normal şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın Bapsı Yürütüm Amacı Yangın baplarının üretim amacı beşer sağlamlığını koruyup yangın ve yaman gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

120 dakika dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Kullanılan kapı fitili yürekin duman sızdırmazlık şenseı yoksa elan ekonomik kapı fitili kullanılarak henüz bozuk üretim sağlamlanabilir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın sınırlı bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Hakikaten yangınlardan korunmak yürekin üs olan yangın merdivenleri çoğu yerde zaruri olarak tutulmaktadır.

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe ehil olması nedeniyle yangın çabucak insanoğluın yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Bu baplar hariçya selim ve kolaylıkla açılabilen yapıya sahiptir.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk Yangın Kapısı uygulaması gestaltlabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok saygınlık hale getirmiştir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı mükemmellik sağlamlayacak şekilde takılması gereken parotağ.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mirlayınca ortaya çıkan kötüın ve yüce ısının autarı çıkmasını önlemek bâtınin kapının sapa salim kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Yangın kapımızdan birisi zorla açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş olduğu karınin muhtemelen tam kapanmıyor. dü yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Evlerde, ustalıkyerlerinde, okullarda ve çeşitli talih kurumlarında olması müstelzim yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlarında insanoğluın hızlı ve kolaylık halde yangın alanlarını bırakma etmesi için kullanılmakta olan önemli dokumalar arasındadır.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın bapsı ekseri 60 zaman, B klası bir yangın bapsı ise 30 zaman boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Report this wiki page